TERVETULOA KURKIMÄEN KUNTOIIJOIDEN NETTISIVUILLE

 

Syyskausi alkaa 26.8.2019 Kurkimäen koulun salissa. Ilmoittaudu mukaan ryhmiin. Lasten ryhmiin otetaan max. 20 ensiksi ilmoittautunutta. 

Lukujärjestys valmistui yhteistyössä eri Kurkimäen seurojen kanssa. Sali on iltaisin ja sunnuntaisin Kansalaisopiston, Kukin, Kupsin ja Kuntoilijoiden ryhmien ahkerassa käytössä. Vuorot pyritään sopimaan tasapuolisesti sen jälkeen kun kaupunki on varannut omat vuoronsa. Ajankohdissa lähdetään liikkeelle ajatuksesta "lapset ensin", ja Kuntoilijoiden omat vuorot rakentuvat myös sen mukaan mikä ajankohta käy kullekin ohjaajalle. Aikamoinen palapeli siis!

Viime kevään palautekyselyssä meiltä toivottiin aikuisille aikaisempia vuoroja. Valitettavasti juuri tämä toive on hankalin toteuttaa; juurikin tuon salin kovan käytön ja lapset ensin- periaatteen takia. Myös tuntien pituudet on laitettava sen mukaisiksi, että kaikki saadaan sopimaan käytettävissä olevaan aikaan. Tänä syksynä Kansalaisopistolla ja kaupungilla on aiempaa enemmän vuoroja, joka osaltaan vaikuttaa myös meidän lukujärjestykseen.

Ohjaajat saivat kyselyssä paljon kiitosta: ihanaa kun omalta kylältä löytyy näin paljon osaamista. Onneksi suurin osa heistä jatkaa myös nyt alkavana kautena ja uusiakin innokkaita on saatu joukkoon mukaan. Palautekyselyssä tuntitarjontaa kiiteltiin, mutta myös uutta toivottiin. Erityisesti kehonhuoltoa toivottiin ja sehän lukujärjestyksestä nyt löytyykin.

 

TERVETULOA MUKAAN!

 

 

Syyskausi ja kevätkausi

  • Syyskausi 26.8.2019 - 8.12.2019 (syysloma vko 42)
  • Kevätkausi 7.1.2020 - 26.4.2020 (hiihtoloma vko 10)